مجتمع آموزشی غیر دولتی دخترانه طوبی - دبستان

به نام خداوند جان و خرد

با تکیه بر قدرت لایزال الهی، مجتمع طوبی در سال 1372 در منطقه 12 آموزش و پرورش در دو مقطع دبیرستان دوره اول و دوم با بهره برداری از پیشرفته ترین امکانات آموزشی - رفاهی و مجرب ترین کادر مدیریت و آموزش،‌مطابق با استانداردهای آموزشی جهان و کشور عزیزمان ایران احداث شد تا از نوگلان باغ زندگی در یک روند آزموده و کامل، دانش پژوهانی توانا، خلاق، مبتکر، متعهد، مدیر و مسئولیت پذیر بسازیم که خود قادر به برنامه ریزی صحیح در جهت تکامل توانایی های خود باشند. و سپس به مدد الهی بخش هوشمند دبستان و پیش دبستان مجتمع نیز احداث شد.

در سال تحصیلی 1383 مجموعه موفق به دریافت گواهی درجه یک مدارس شهر تهران گردید. آنچه طوبی را ماندگار کرده است این مشی همیشگی است که : توجه و تاکید خاص بر ادب و اخلاق و احترام متقابل با رویکرد شکوفایی شکوفایی علمی و ارتقای توانایی و پویایی رفتار در عالی ترین سطوح ممکن.

این موسسه از سال ۱۳۷۲ براساس طرحی جامع و با هدف تعلیم و تربیت دختران توانمند،برجسته ی علمی و اخالقی متعهد و آینده ساز آغاز به کار نمود و این مجتمع به نام شجره طوبی در بهشت مزین گردید. این مدرسه با وسعت ۶۰۰ متر مربع و مجهز به امکانات علمی،آزمایشگاهی، تجهیزات هوشمند و امکانات ورزشگاهی در منطقه ۱۲ آموزش و پرورش واقع شده است و در حال حاضر به واسطه توفیقات الهی با رویکردی نوین بر مبنای آموزش های پیشرفته برای رسیدن به ارائه الگو در تراز جهانی،به فعالیت های آموزشی، پژوهشی و تربیتی خود ادامه می دهد.مجتمع طوبی با دارا بودن زیر ساخت های عالی فناورانه توانسته است برند هوشمند سازی پیشرفته را در تمام مقاطع خود دریافت کند و با بهره گیری از بستر مدیریت آموزش مجازی در ایام تدریس مجازی به خوبی ایفای نقش نموده و جزء معدود مدارس موفق تهران در زمینه ی مدرسه ی مجازی قرار گیرد. تاریخچه-۱:توسعه زیر ساخت های فیزیکی که شامل آزمایشگاه، ورزشگاه،سایت رایانه،نمازخانه می باشد-۲راه اندازی گروه های علمی که شامل تدوین طرح جامع دفتر طرح و برنامه و گروه علمی زبانو همچنین برگزاری اردوهای خانوادگی و انجمن اولیا و مربیان می باشد.

نظام تربیت بدنی مجتمع :نظامی برای پرورش نسلی سالم ،پویا،شاداب و هدفمند با توجه به ساحت های سند تحول بنیادین ،ساحت تربیت زیستی و بدنی می باشد. هدف نظام تربیت بدنی مجتمع باال بردن سطح آمادگی جسمانی و تخصصی کردن ورزش در دانش آموزان می باشد. نظام کاوشگری مجتمع:نظام تربیتی مسأله محور که مکمل نظام آموزش و پرورش برای آموزش تفکر و تقویت توان حل مسأله در تمام دوران تحصیل با توجه به رده های سنی دانش آموزان می باشد.

نظام کاوشگری مجموعه:تقویت تفکر نقاد.خالق.مهارت های یادگیری حل مسأله به روش علمی و بر اساس نظام معیاربرنامه ریزی و کارگروهیراهبرد نظام کاوشگری مجموعه:انجام پروژه مبتنی بر مسأله یا سؤال ذهنی که به صورت پروژه محور می باشد .

نظام آزمایشگاهی مجموعه: نظامی است مبتنی بر نظام آموزش علوم بر مبنای کار عملی آزمایشگاهی و افزایش مهارت دست ورزی،کارگروهی و تقویت روحیه پژوهشگری هدف نظام علمی آزمایشگاهی مجموعه تأمین نیازهای معلمان و دانش آموزان جهت آموزش کاوشگران و آزمایش محور که راهبرد آن افزایش روحیه ی پرسشگری و پژوهش و روش تدریس آزمایش محور و پژوهشی می باشد. نظام انتقال دانش در مجتمع:نظامی جهت انتقال دانش و تجربیات مجتمع آموزشی طوبی به سایر مدارس و جذب تجربیات ارزشمند بیرونی می باشد.هدف نظام انتقال دانش مجموعه : انفاق جهادی آموزشی، ارتقای توان علمی مجموعه و جذب تجربیات بیرونی،کمک به تحقق عدالت آموزشی در مناطق محروم می باشد.راهبرد نظام انتقال دانش در مجموعه: به اشتراک گذاری تجربیات داخلی و جذب تجربیات بیرونیکه روش آن در مجموعه با ارائه فعالیت ها در غرفه های نمایشگاهی می باشد. نظام هوشمند سازی مجموعه:نظامی جهت ایجاد بستری مناسب براساس استفاده از امکانات فناوری اطالعات و ارتباطات جهت بهبود نظام آموزشی و تربیت نسلی یادگیرنده،توانمند و متفکر بر مبنای رشد استعدادهای فردی و به شیوه ی تعالی می باشد.

هدف از نظام هوشمند سازی مجموعه ایجاد محیطی پویا و جذاب ،ترویج یادگیری تجربی و پژوهش محور،کمک به شکوفایی استعدادهای فردی و جمعی ،تربیت دانش آموزان تراز با تکیه بر هویت ایرانی-اسالمی می باشد. طبق آیه ی ۱۰ و ۱۱ سوره مبارکه صف یا ایها الذین آمنوا هل ادلکم علی تجاره تنجیکم من عذاب الیم ای اهل ایمان آیا شما را به تجارتی راهنمایی کنم که شما را از عذاب دردناک نجات می دهد. تومنون باهلل و رسوله و تجاهدون فی سبیل اهلل باموالکم و انفسکم ذلکم خیرلکم ان کنتم تعلمون به خدا و پیامبرش ایمان آورید و با اموال و جان هایتان در راه خدا جهاد کنید که این برای شما بهتر است. ما تصمیم بر پر سودترین تجارت که همانا تربیت نسلی فرهیخته برای حکومت جهانی حق است را گرفتیم و این تالش را برای آخرت خود می دانیم و اگر خدا توفیق عمل به وظایف را به ما بدهد.بهترین ها رقم خواهد خورد.به لطف الهی مجموعه ی طوبی بهترین همکاران را داشته است که از این بابت خدا را شاکریم و با این توفیق ارزشمند ،امیدواریم در این راه موفق عمل کنیم.با توجه به اهداف مدرسه و چشم اندازی که برای آینده ترسیم کردیم،ابتدا مسیر را خوب شناخته و برای آن برنامه ریزی کردیم.